Na vsebino

Jutri bo oblačno, čez dan se bodo padavine okrepile in razširile na vso Slovenijo

Ponoči se bo povsod pooblačilo, zjutraj bodo ponekod na Primorskem in Notranjskem že rahle padavine. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -4 do -1, na Goriškem in ob morju okoli 3 °C.

Jutri bo oblačno, čez dan se bodo padavine nekoliko okrepile in razširile na vso Slovenijo. Po nižinah v notranjosti bo večinoma snežilo. Na Primorskem bo še pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 3, na Primorskem do 8 °C.

V torek dopoldne bo sneženje ponehalo, v severovzhodni Sloveniji se bo popoldne delno zjasnilo. Predvsem na Primorskem in Notranjskem pa se bodo padavine pojavljale tudi popoldne. Po nižinah bo deževalo. V sredo bo na vzhodu nekaj sončnega vremena, drugod bo večinoma oblačno, predvsem v jugozahodni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Ponekod bo pihal jugozahodni veter.

Nad zahodno in srednjo Evropo ter zahodnim Sredozemljem je obsežno ciklonsko območje. V višinah priteka nad naše kraje postopno spet bolj vlažen zrak.

Vir: ARSO
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj