Na vsebino

Jutri bo oblačno in deževno, proti večeru in v noči na nedeljo se bo od severa hladilo, meja sneženja se bo spuščala

Ponoči se bo dež na zahodu okrepil in do jutra razširil na vso Slovenijo. Ob morju bo pihal jugo. Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 10, v Zgornjesavski dolini okoli 0 °C.

Jutri bo oblačno in deževno. Meja sneženja bo sprva visoko, le na območju Julijskih Alp in zahodnih Karavank bo snežilo do dolin. Proti večeru in v noči na nedeljo se bo od severa hladilo, meja sneženja se bo spuščala. Zapihal bo severovzhodni veter, na Primorskem burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 13, v alpskih dolinah malo nad 0 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči se bo povsod pooblačilo, predvsem v krajih zahodno in južno od nas bo deževalo. Krepil se bo južni do jugozahodni veter.

Jutri bo oblačno in deževno. Na območju Alp bo ponekod snežilo do dolin, proti večeru se bo v krajih vzhodno od nas meja sneženja spuščala. Ob severnem Jadranu bo večji del dneva pihal jugo, proti večeru pa bo zapihala burja.

Obeti

V nedeljo bodo padavine oslabele in na zahodu postopno ponehale. Ponekod v vzhodni Sloveniji bo rahlo snežilo tudi po nižinah. Hladneje bo, pihal bo severni do severovzhodni veter, na Primorskem burja.

V ponedeljek in torek bo pretežno oblačno, hladno in vetrovno.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj