Na vsebino

Jutri bo oblačno, na jugu bo že dopoldne rahlo snežilo, popoldne in v noči na četrtek pa bodo rahle padavine zajele večji del Slovenije

Ponoči bo povečini oblačno, na Primorskem pa bo delno jasno. Burja na Primorskem se bo krepila. Najnižje jutranje temperature bodo od -4 do 0, na Goriškem in ob morju okoli 5 °C.

Jutri bo na zahodu in severu sprva delno jasno, drugod bo oblačno. Na jugu bo že dopoldne rahlo snežilo, popoldne in v noči na četrtek pa bodo rahle padavine zajele večji del Slovenije. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zmerna do močna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 4, na Primorskem do 11 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Danes bo pretežno oblačno in povečini suho vreme. Ob severnem Jadranu bo deloma jasno, pihala bo šibka do zmerna burja.

Jutri se bo oblačnost od juga zgostila. Spet se bodo začele pojavljati padavine, po nižinah deloma dež, deloma sneg. Burja ob severnem Jadranu se bo znova okrepila.

Obeti

V četrtek bo oblačno, rahle padavine bodo postopno ponehale. Burja na Primorskem bo slabela.

V petek bo v zahodni Sloveniji deloma sončno, drugod zmerno do pretežno oblačno. V soboto bo sončno. Ponekod po nižinah bo zjutraj nastala megla.

Opozorilo

Od torka pozno zvečer do četrtka zjutraj bo na Primorskem pihala močna burja. Na izpostavljenih mestih bodo najmočnejši sunki dosegali okoli 120 km/h.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj