Na vsebino

Jutri bo oblačno, najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 7 °C

Ponoči bo pretežno oblačno, ponekod tudi megleno. Predvsem v zahodni in ponekod v osrednji Sloveniji bo občasno deževalo. Ob morju bo pihal zmeren do močan jugo. Jutranje temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem okoli 12 °C.

Jutri bo oblačno. Dež se bo na zahodu okrepil in se popoldne postopno širil proti vzhodu. Meja sneženja bo na nadmorski višini okoli 1500 m. Ob morju lahko tudi zagrmi, večji del dneva bo še pihal okrepljen jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 7, na Primorskem do 15 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo predvsem v krajih zahodno od nas deževalo, drugod bo večinoma suho. Ob severnem Jadranu bo pihal okrepljen jugo.

Jutri bo v krajih vzhodno od nas še suho. Drugod bo oblačno s padavinami, ki jih bo največ v Furlaniji, Benečiji in v Karnijskih Alpah. Jugo ob Jadranu bo proti večeru oslabel.

Obeti

V noči na ponedeljek bo dež prehodno ponehal, nekoliko se bo ohladilo.

V ponedeljek, torek in sredo bo pretežno oblačno. Predvsem v zahodnih, občasno pa tudi v osrednjih krajih, bodo spet krajevne padavine. Meja sneženja bo na nadmorski višini okoli 700 m.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj