Na vsebino

Jutri bo oblačno, pihal bo jugozahodnik, zvečer bodo padavine prehodno zajele vso Slovenijo

Zvečer in ponoči bo pretežno oblačno, ponekod v notranjosti Slovenije bodo prehodno krajevne plohe. Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 10 °C.

Jutri bo oblačno, pihal bo jugozahodnik, ob morju jugo. Sprva bo rahlo deževalo le v zahodnih in ponekod v severnih krajih, proti večeru pa se bodo padavine krepile in zvečer prehodno zajele vso Slovenijo. Vmes bodo plohe in tudi kakšna nevihta. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 15, ob morju, na Goriškem ter v vzhodnih krajih okoli 17 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo pretežno oblačno, razen ob severnem Jadranu bodo prehodno krajevne plohe.

Jutri čez dan se bodo padavine v Karnijskih in Julijskih Alpah ter na avstrijskem Koroškem nekoliko okrepile in se večer razširile nad preostale sosednje pokrajine, le ob severnem Jadranu bodo manj verjetne. Še bo pihal jugozahodnik, ob severnem Jadranu jugo.

Obeti

V soboto in nedeljo bo spremenljivo oblačno, predvsem sredi dneva in popoldne bodo nastajale krajevne plohe in v soboto tudi posamezne nevihte. Padavine bodo v soboto pogostejše. V ponedeljek bo precej jasno. Pihal bo okrepljen severni do severovzhodni veter, na Primorskem burja. Hladneje bo.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj