Na vsebino

Jutri bo oblačno, ponekod v notranjosti bo občasno še rahlo snežilo

Ponoči se bodo padavine od juga spet razširile nad večji del Slovenije. V notranjosti Slovenije bo snežilo, po nižinah Primorske pa rahlo deževalo. Burja se bo nekoliko okrepila. Najnižje jutranje temperature bodo od -1 do -5, na Goriškem in ob morju malo nad 0 °C.

Jutri bo oblačno. Ponekod v notranjosti bo občasno še rahlo snežilo. Pihal bo veter vzhodnih smeri, na Primorskem zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo okoli 0, na Primorskem do 7 °C.

V torek in sredo bo pretežno oblačno in večinoma suho vreme. Burja na Primorskem bo v torek prehodno oslabela in se v sredo ponovno okrepila.

V četrtek se bo postopno razjasnilo, veter se bo polegel. Še bo hladno.

Nad Sredozemljem je ciklonsko območje, ki se bo ponoči približalo severnemu Jadranu. S severovzhodnim vetrom doteka k nam v spodnjih plasteh ozračja vlažen in hladnejši zrak.

Danes in jutri so možne snežne padavine. Vožnjo prilagodite razmeram na cesti ter se na pot ne odpravljajte brez potrebne zimske opreme.

Vir: ARSO, Promet.si

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj