Na vsebino

Jutri bo oblačno, sprva bo deževalo v zahodni ter deloma osrednji in južni Sloveniji, najvišje dnevne temperature od 8 do 14 °C

Ponoči bo v večjem delu Slovenije oblačno, do jutra se bo pooblačilo tudi v severovzhodnih krajih. Na zahodu bo začelo pogosteje deževati. Pihal bo jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo na severu okoli 1, drugod od 4 do 10 °C.

Jutri bo oblačno, še bo pihal jugozahodnik. Sprva bo deževalo v zahodni ter deloma osrednji in južni Sloveniji, lahko bo tudi zagrmelo. Zvečer in v noči na petek pa se bodo padavine okrepile in razširile na vso državo, meja sneženja se bo spuščala. Najvišje dnevne temperature bodo v zatišnih legah severne Slovenije okoli 6, drugod od 8 do 14 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri se bo povsod pooblačilo. V krajih vzhodno od nas bo večji del dneva še suho, drugod bo pričelo deževati. Pihal bo jugozahodnik.

Obeti

V petek bo oblačno s padavinami, ki bodo popoldne od severovzhoda slabele in zvečer večinoma ponehale. Meja sneženja bo med 400 in 600 m nadmorske višine. Ponekod bo pihal severovzhodnik, na Primorskem zmerna burja. V soboto bo pretežno jasno. Veter bo slabel. V nedeljo dopoldne bo precej jasno, zjutraj bo temperatura pod ničlo. Popoldne se bo od zahoda pooblačilo.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj