Na vsebino

Jutri bo oblačno, zjutraj ponekod megleno, najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 5 °C

Zvečer bodo še krajevne plohe, na Primorskem tudi posamezne nevihte. Ponoči bodo padavine povsod ponehale, delno se bo zjasnilo, ponekod po nižinah bo nastala megla. Do jutra se bo od zahoda znova pooblačilo. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 2, na Primorskem do 7 °C.

Jutri bo oblačno, zjutraj ponekod megleno. Dopoldne bo na zahodu spet začelo deževati, dež se bo čez dan širil proti vzhodu. Meja sneženja bo med 600 in 900 m nadmorske višine. Na severnem Primorskem bo zapihala šibka burja, ob morju pa bo pihal zmeren jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 5, na Primorskem od 8 do 12 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo v krajih zahodno od nas dopoldne začelo deževati, dež se bo širil proti vzhodu. V sosednjih krajih Madžarske ter v vzhodni Avstriji in vzhodni Hrvaški bo večino dneva suho. V Istri in Kvarnerju se bo krepil jugo.

Obeti

V sredo bo oblačno s padavinami, meja sneženja se bo ponekod spustila do nižin. Popoldne bodo padavine na zahodu že ponehale. Na Primorskem bo pihala večinoma šibka burja. V četrtek in petek bo oblačno in povečini suho vreme.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj