Na vsebino

Jutri bo oblačnost proti vzhodu naraščala, najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 6 °C

Ponoči bo na zahodu precej jasno. Drugod bo deloma jasno, predvsem na vzhodu bo občasno tudi pretežno oblačno. Burja se bo spet okrepila, v notranjosti pa bo pihal severovzhodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od -5 do -2, v alpskih dolinah okoli -10, na Primorskem okoli 3 °C.

Jutri bo oblačnost proti vzhodu naraščala, na zahodu bo ostalo precej jasno. Dopoldne bo na Primorskem pihala zmerna do močna burja, ki bo popoldne oslabela, v notranjosti bo pihal okrepljen severovzhodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 6, na Primorskem do 11 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo deloma jasno, v krajih severno in vzhodno od nas bo občasno povečana oblačnost. Na Hrvaškem bo možno rahlo sneženje. Pihal bo severovzhodni veter, ob Jadranu zmerna do močna burja.

Jutri bo v krajih južno in vzhodno od nas pretežno oblačno z možnim rahlim sneženjem, drugje bo še večinoma sončno. Pihal bo severovzhodni veter, ob Jadranu zmerna do močna burja.

Obeti

V sredo bo v notranjosti pretežno oblačno, nekaj sonca bo na Primorskem. Predvsem v vzhodni polovici države bo občasno rahlo snežilo. Še bo hladno in vetrovno. V četrtek bo oblačno s padavinami. Po nižinah bo sprva snežilo, čez dan pa bo sneg prehajal v dež. V petek bodo padavine čez dan postopno ponehale, burja bo oslabela.

Opozorila

Burja se bo v noči na torek znova okrepila. Do srede zvečer bodo sunki burje na izpostavljenih mestih presegli 100 km/h. Tudi drugod bo vetrovno.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj