Na vsebino

Jutri bo pretežno jasno, po nekaterih nižinah v notranjosti se bo večji del dneva zadrževala megla ali nizka oblačnost

Ponoči bo pretežno jasno, po nižinah se bo zadrževala ali pa na novo nastala megla ali nizka oblačnost. Burja na Primorskem bo ponekod že ponehala. Najnižje jutranje temperature bodo od -9 do -2, v krajih z burjo na Primorskem od -1 do 3 °C.

Jutri bo pretežno jasno, po nekaterih nižinah v notranjosti se bo večji del dneva zadrževala megla ali nizka oblačnost. Burja na Primorskem bo zjutraj povsod ponehala. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 7, v krajih z dolgotrajno meglo ali nizko oblačnostjo okoli 0, na Goriškem in ob morju do 11 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo pretežno jasno, po nižinah se bo ponekod večji del dneva zadrževala megla.

Obeti

V petek in soboto bo na Primorskem in Notranjskem ter ponekod drugod v južni Sloveniji pretežno oblačno, drugje po nižinah bo po jutranji megli dokaj sončno. Ponekod bo zapihal jugozahodnik. Postopno bo topleje. V nedeljo bo v zahodni Sloveniji pretežno oblačno, čez dan se bo pooblačilo tudi v osrednjih krajih. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj