Na vsebino

Jutri bo pretežno oblačno

Radarska slika ob 19.40
Radarska slika ob 19.40

Ponoči bo pretežno oblačno, pojavljale se bodo krajevne padavine, deloma nevihte s krajevno močnejšimi nalivi. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 17 °C.

Jutri bo pretežno oblačno, zjutraj in dopoldne bo ponekod v osrednji Sloveniji še deževalo. Popoldne bo suho vreme, na Primorskem se bodo oblaki trgali. Pihal bo veter severnih smeri, na Primorskem šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 19 do 22, na Primorskem do 26 °C.

Danes zvečer in v noči na četrtek pričakujemo pogoste nevihte s krajevno močnimi nalivi. Ob tem se lahko pojavijo tudi močnejši sunki vetra in toča, možni so hitri porasti hudournikov in zastoji meteorne vode.

V petek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, zjutraj bodo ponekod krajevne padavine. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja. V soboto bo spremenljivo oblačno, popoldne bodo krajevne plohe in posamezne nevihte. Veter bo oslabel. V nedeljo bo spremenljivo do pretežno oblačno. Pojavljale se bodo krajevne plohe in nevihte.

Vremenska fronta se pomika prek naših krajev. Za njo bo od severovzhoda pritekal hladnejši zrak

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj