Na vsebino

Jutri bo pretežno oblačno, najvišje dnevne temperature od 12 do 18 °C

Ponoči bo večinoma oblačno. V zahodni polovici države se bodo občasno pojavljale padavine. Ob morju bo pihal jugo. Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 12, na Primorskem okoli 14 °C.

Jutri bo pretežno oblačno, na vzhodu pa zmerno oblačno, zjutraj se tam lahko zadržuje megla. V zahodni polovici države se bodo občasno pojavljale padavine, ki bodo pogostejše v Posočju. Ob obali bo še pihal jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 18, ob morju do 20 °C.

V sredo zjutraj se bodo padavine na zahodu okrepile in širile proti osrednji Sloveniji. Na vzhodu bo po jutranji megli ostalo zmerno oblačno in v glavnem suho. V četrtek bo rahel dež povsod ponehal, delno se bo zjasnilo.

Nad zahodno Evropo se nahaja ciklon, območje visokega zračnega tlaka je nad vzhodno Evropo. Nad južnimi Alpami in osrednjim Sredozemljem se zadržuje vremenska fronta, ki deloma vpliva tudi na vreme pri nas. Z vetrovi jugovzhodnih smeri nad naše kraje doteka vlažen zrak.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj