Na vsebino

Jutri bo pretežno oblačno, najvišje dnevne temperature od 16 do 22 °C

Ponoči se bo dež na zahodu krepil, občasno bo lahko deževalo tudi nekoliko dlje v notranjost Slovenije. Ponekod bo pihal jugozahodnik. Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 14, ob morju 17 °C.

Jutri bo pretežno oblačno. Na severozahodu bo pogosto in močneje deževalo, dež pa se bo občasno razširil tudi na južne in osrednje kraje ter proti severovzhodu. Na Primorskem bo lahko tudi kakšna nevihta. Pihal bo okrepljen jugozahodni veter, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo na severozahodu okoli 14, drugod od 16 do 22 °C.

V nedeljo in ponedeljek bo oblačno in deževno. Padavine bodo močnejše v zahodni, južni in osrednji Sloveniji, predvsem na zahodu bo tudi kakšna nevihta. Ob morju bo pihal okrepljen jugo, ponekod v notranjosti Slovenije pa okrepljen južni ali jugozahodni veter. V torek dopoldne bo dež na vzhodu ponehal, jasnilo se bo. Drugod bo pretežno oblačno, v zahodni in deloma osrednji Sloveniji bo občasno še deževalo. Veter bo oslabel.

Nad Baltikom in južno Skandinavijo nastaja območje nizkega zračnega tlaka. Nova vremenska fronta se pomika čez zahodno Evropo proti vzhodu. Od jugozahoda priteka k nam topel in vse bolj vlažen zrak.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj