Na vsebino

Jutri bo pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinam

Zvečer bodo sprva še nastale posamezne plohe, na vzhodu se bo delno razjasnilo. Ponoči bo na zahodu pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami. Najnižje jutranje temperature bodo od 6 do 11, ob morju okoli 13 °C.

Jutri bo zjutraj in dopoldne v vzhodni in severni Sloveniji delno jasno, drugod zmerno do pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami. Sredi dneva in popoldne bo spremenljivo oblačno, pojavljale se bodo kratkotrajne plohe in posamezne nevihte. Pihal bo veter zahodnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 22, na severozahodu okoli 16 °C.

V petek, soboto in nedeljo bo sprva precej jasno, ponekod bo nastala kratkotrajna megla. Sredi dneva in popoldne bo spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Topleje bo.

Ciklonsko območje se je pomaknilo nad srednjo in vzhodno Evropo. S šibkimi jugozahodnimi vetrovi k nam še vedno doteka hladen in vlažen zrak.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj