Na vsebino

Jutri bo pretežno oblačno, zjutraj od -5 do 2, čez dan od 1 do 7 °C

Ponoči bo oblačno, predvsem na zahodu bodo občasne rahle padavine. V krajih z negativnimi temperaturami se bo pojavila poledica. Najnižje jutranje temperature bodo od -5 do 2, ob morju okoli 4 °C.

Jutri bo pretežno oblačno, dopoldne bodo občasne padavine predvsem v zahodni polovici Slovenije, popoldne in zvečer pa se bo težišče padavin pomaknilo na vzhod. Po nižinah bo sprva večinoma deževalo, v noči na sredo pa se bo meja sneženja v vzhodni Sloveniji spustila do nižin. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 7, ob morju do 10 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Zvečer in ponoči bo oblačno. V krajih zahodno in južno od nas bodo občasne rahle padavine.

Jutri bo pretežno oblačno. Sprva bodo občasne padavine predvsem v krajih zahodno od nas ter v Istri in Kvarnerju, popoldne in zvečer pa se bo težišče padavin pomaknilo v sosednje pokrajine Madžarske in v notranjost Hrvaške.

Obeti

V sredo bo pretežno oblačno. V vzhodni Sloveniji bo predvsem dopoldne še rahlo snežilo. Na Primorskem bo pihala šibka burja.

V četrtek bo povečini sončno z meglenim jutrom.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj