Na vsebino

Jutri bo prevladovalo sončno vreme z najvišjimi temperaturami med 15 in 19 °C

Ponoči bo dež ponehal, jasnilo se bo. Le na jugu in vzhodu bo do jutra ostalo oblačno, na jugovzhodu bo občasno rahlo deževalo do zgodnjega jutra. Po nekaterih nižinah bo nastala megla ali nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 13, v Gornjesavski dolini okoli 4 °C.

Jutri bo prevladovalo sončno vreme, dopoldne bo po nekaterih kotlinah še megla. Sredi dneva in popoldne se bo pooblačilo v zahodnih krajih, kjer bo ponekod v hribih proti večeru že možen rahel dež. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 19 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo v notranjosti Hrvaške ter v sosednjih krajih Madžarske sprva oblačno, čez dan se bo jasnilo. Drugod bo povečini sončno z jutranjo meglo po nekaterih nižinah. Čez dan se bo pooblačilo v Gorskem Kotarju ter v Karnijskih Alpah in zahodnih Julijcih ter predgorju.

Obeti

V ponedeljek bo na vzhodu še delno jasno, drugod zmerno do pretežno oblačno. Ponekod v zahodni in deloma osrednji Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo okrepljen jugozahodnik, ob morju jugo. V torek bo oblačno. Pas dežja bo od zahoda potoval čez Slovenijo in popoldne bo dež postopno ponehal. V sredo bo sončno, le zjutraj in deloma dopoldne bo na vzhodu še bolj oblačno, po nekaterih kotlinah osrednje Slovenije pa megleno.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj