Na vsebino

Jutri bo razmeroma sončno, še bo pihal jugozahodni veter, najvišje dnevne temperature bodo od 10 do 16 °C

Ponoči bo na vzhodu in severu delno jasno, drugod bo pretežno oblačno in ponekod na Primorskem megleno. Predvsem v zahodnih krajih bo občasno rahlo deževalo ali rosilo. Pihal bo jugozahodni veter, ki bo najbolj izrazit v višjih legah in na severovzhodu Slovenije. Najnižje jutranje temperature bodo od 4 do 9, v severnih krajih okoli 0 °C.

Jutri bo na Primorskem in Notranjskem pretežno oblačno s kakšno kapljo dežja, drugod bo razmeroma sončno. Še bo pihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 10 do 16 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo ob Jadranu in v sosednjih pokrajinah Italije pretežno oblačno z nekaj dežja, drugod bo delno jasno. Zapihal bo okrepljen jugozahodnik.

Jutri bo v Istri in v Kvarnerju pretežno oblačno, predvsem v Gorskem Kotarju bo rahlo deževalo. Drugod bo delno jasno in dokaj toplo. Pihal bo jugozahodni veter.

Obeti

Tudi v petek in soboto bo več oblačnosti na zahodu in več jasnine na vzhodu Slovenije. Predvsem v hribovitih zahodnih krajih bo občasno rahlo deževalo. Toplo bo, pihal bo jugozahodni veter.

V nedeljo se bodo padavine na zahodu nekoliko okrepile.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj