Na vsebino

Jutri bo še večinoma sončno, pihal bo južni do jugozahodni veter, najvišje dnevne temperature bodo od 27 do 34 °C

Zvečer lahko predvsem na severovzhodu države še nastane kakšna nevihta, tudi močnejša, nato se bo ozračje umirilo. Ponoči in zjutraj bo pretežno jasno. Jutranje temperature bodo od 14 do 20 °C.

Jutri bo še večinoma sončno, pihal bo južni do jugozahodni veter. Proti večeru se bodo od severa začele pojavljati plohe in nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 27 do 34 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo sprva še sončno, popoldne in zvečer se bodo v krajih severno od nas pričele pojavljati krajevne padavine, deloma nevihte, in se v noči na torek razširile nad vse sosednje pokrajine.

Obeti

V noči na torek se bodo padavine, sprva bodo vmes tudi nevihte, prehodno razširile nad večji del države in v torek čez dan od severa ponehale. Osvežilo se bo, zapihal bo veter vzhodnih smeri, na Primorskem šibka burja.

V sredo in četrtek kaže na večinoma sončno vreme. Oba dneva bo na Primorskem še pihala šibka burja. Postopno bo topleje.

Opozorilo

Zvečer so predvsem na severovzhodu Slovenije možne močnejše nevihte z močnimi sunki vetra, nalivi in točo.

Jutri bo po nižinah sredi dneva in popoldne še velika toplotna obremenitev.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj