Na vsebino

Jutri bo sončno, najvišje dnevne temperature bodo od 29 do 34 °C

Zvečer in ponoči bo na severu možna kakšna nevihta. Najnižje jutranje temperature bodo od 14 do 20 °C.

Jutri bo sončno. Na severozahodu bo kakšna nevihta lahko že zjutraj ali dopoldne, popoldne pa se bodo krajevne nevihte pojavljale predvsem v severni Sloveniji. Ponekod bo pihal jugozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 29 do 34, na severozahodu okoli 27 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo sončno in vroče, popoldne bodo predvsem v Alpah krajevne nevihte.

Obeti

V nedeljo bo spremenljivo do pretežno oblačno. Krajevne plohe in nevihte bodo nekoliko pogostejše, manj verjetne pa v severovzhodni in jugovzhodni Sloveniji. Pihal bo nekoliko okrepljen jugozahodnik. Malo se bo že ohladilo. V ponedeljek bo sprva pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, ki bodo verjetnejše v zahodni polovici Slovenije. Popoldne se bo jasnilo. Še malo hladneje bo. Na Primorskem bo prehodno zapihala šibka burja, ponekod drugod pa severovzhodnik. V torek bo sprva delno jasno, sredi dneva in popoldne pa spremenljivo do pretežno oblačno. V notranjosti Slovenije bodo nastajale krajevne plohe in posamezne nevihte. Manj verjetne bodo na severovzhodu in jugovzhodu.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj