Na vsebino

Jutri bo sončno, pihal bo jugozahodni veter, najvišje dnevne temperature bodo okoli 20 °C

Zvečer in ponoči bo delno jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 6 do 9, na Primorskem do 13 °C.

Jutri bo sončno. Nekaj več spremenljive oblačnosti bo lahko v hribovitih krajih zahodne Slovenije. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo okoli 20, v gornjesavski dolini malo nad 15 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Zvečer in ponoči bo delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo. V Istri in Kvarnerju ni izključena kakšna kratkotrajna ploha.

Jutri bo delno jasno, ponekod po kotlinah bo zjutraj nastala megla. Pihal bo jugozahodni veter.

Obeti

V torek bo pretežno oblačno. Dopoldne se bodo na zahodu pričele pojavljati krajevne padavine, ki se bodo krepile in popoldne zajele vso Slovenijo. Krepil se bo jugozahodni veter, ob morju jugo. V sredo bo pretežno oblačno, nekaj sonca bo lahko predvsem na vzhodu. Nastajale bodo krajevne padavine, deloma nevihte. V četrtek kaže na povečini suho vreme, verjetnost za padavine se bo povečala na zahodu v popoldanskem času. Še bo pihal jugozahodni veter.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj