Na vsebino

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, nastajale bodo krajevne plohe, najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 20 °C

Ponoči bo precej oblačno, predvsem na zahodu države bo nastala kakšna ploha. Jutranje temperature bodo od 5 do 10, na Primorskem okoli 12 °C.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Nastajale bodo krajevne plohe, ki bodo sprva bolj pogoste v zahodnih krajih, sredi dneva in popoldne pa tudi drugod. Predvsem na vzhodu bo možna kakšna nevihta. Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 20 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi plohami in posameznimi nevihtami.

Obeti

Tudi v nedeljo bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi padavinami, ki bodo pogostejše popoldne. Pihal bo jugozahodni veter. V ponedeljek bo oblačno s padavinami, ki bodo popoldne od severa slabele. V noči na torek bodo padavine povsod ponehale, zjasnilo se bo. V torek kaže na dokaj sončno vreme, popoldne pa se bodo znova pojavljale krajevne plohe in nevihte.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj