Na vsebino

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, popoldne plohe ali nevihte

Ponoči bo spremenljivo do pretežno oblačno. Sprva se bodo še pojavljale močnejše nevihte. V drugi polovici noči se bo vreme postopno umirilo. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 16, ob morju okoli 18 °C.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, popoldne bodo nastale plohe ali nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 28 °C.

V prvem delu noči na soboto so ponekod še možna krajevna neurja z močnimi nalivi, sunki vetra, možen je tudi pojav toče.

V nedeljo zjutraj bo po nekaterih nižinah kratkotrajna megla, čez dan in v ponedeljek in torek bo sončno in poletno toplo. Kakšna nevihta lahko nastane nad hribovitimi kraji. Postopno se bo krepil jugozahodni veter.

Nad Italijo se nahaja višinska kaplja hladnega zraka, ki povzroča nestabilnost. Njen vpliv bo danes zvečer in v noči na soboto segel tudi do naših krajev. Pred tem bodo nad nami pihali zelo topli in vlažni vetrovi vzhodnih smeri.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj