Na vsebino

Jutri bo spremenljivo oblačno

Ponoči bo na vzhodu delno jasno, drugod pa spremenljivo oblačno. V jutranjih urah bodo na zahodu možne krajevne padavine. Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 12, na Primorskem do 14 °C.

Jutri bo spremenljivo oblačno. Na zahodu bodo že v dopoldanskem času možne krajevne padavine, popoldne pa bo po vsej državi verjetnost za plohe in nevihte znatna. Najvišje dnevne temperature bodo od 21 do 26 °C.

V petek bo spremenljivo oblačno. V vzhodni Sloveniji bodo zjutraj in dopoldne občasno krajevne padavine. Popoldne bo več sonca, nastale bodo še posamezne plohe in nevihte. Na Primorskem bo pihala šibka burja, ponekod drugod severovzhodni veter. V soboto bo sončno s popoldanskimi plohami in kakšno nevihto. V nedeljo kaže na spremenljivo oblačno vreme, predvsem sredi dneva in popoldne bodo nastale plohe. Začel bo pihati jugozahodni veter.

Nad južno Evropo je območje enakomernega zračnega tlaka. V višinah priteka nad naše kraje prehodno nekoliko hladnejši zrak.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj