Na vsebino

Jutri bo spremenljivo oblačno, občasno bodo še krajevne padavine, predvsem plohe, najvišje temperature od 18 do 24 °C

Zvečer in ponoči bo spremenljivo do pretežno oblačno. Predvsem v zahodni, južni in osrednji Sloveniji bodo nastajale krajevne plohe in nevihte. V bližini morja so možni tudi močnejši nalivi. Jutranje temperature bodo od 12 do 16, ob morju okoli 18 °C.

Jutri bo spremenljivo oblačno. Občasno bodo še krajevne padavine, predvsem plohe, ob morju tudi nevihte. Nekaj več sončnega vremena bo na severovzhodu Slovenije. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 24 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

V krajih vzhodno od nas bo deloma jasno. Drugod bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi plohami in posameznimi nevihtami.

Obeti

V četrtek bo v zahodni Sloveniji pretežno oblačno z nekaj dežja. Drugod bo deloma sončno s kakšno kratkotrajno ploho. Pihal bo jugozahodnik.

V noči na petek se bodo padavine na zahodu okrepile in se v petek razširile nad večji del Slovenije. Predvsem ob morju bodo tudi nevihte. Pihal bo južni veter, ob morju jugo.

V soboto bo dež ponehal. Hladneje bo, na Primorskem bo pihala burja.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj