Na vsebino

Jutri bo sprva oblačno in deževno, dopoldne bodo padavine oslabele in popoldne prehodno ponehale

Ponoči in zjutraj bo oblačno z občasnimi padavinami. Predvsem v višjih legah južne in severovzhodne Slovenije bo vetrovno. Jutranje temperature bodo od 5 do 10, na severu okoli 0 °C.

Jutri bo sprva oblačno in deževno. Dopoldne bodo padavine oslabele in popoldne prehodno ponehale, predvsem na vzhodu se bo oblačnost lahko trgala. Jugozahodnik bo nekoliko oslabel. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 15, na severozahodu okoli 5 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo večinoma oblačno in v krajih zahodno in južno od nas deževno. Pihal bo jugozahodnik, v Kvarnerju in Istri okrepljen jugo.

Jutri bo predvsem v sosednjih pokrajinah Hrvaške, Italije in Avstrije občasno deževalo, ponekod bo vetrovno. Padavine bodo dopoldne slabele in čez dan marsikje ponehale. Predvsem na avstrijskem Štajerskem in na Madžarskem se bo oblačnost lahko trgala.

Obeti

V drugem delu noči na petek se bodo padavine razširile nad vso Slovenijo. Hitro se bo ohladilo, meja sneženja se bo v notranjosti zjutraj spustila do nižin. Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem zmerna burja. Padavine bodo v petek popoldne ponehale.

V soboto se bo razjasnilo. Jutro bo hladno, po nekaterih nižinah je možna megla. Na Primorskem bo še pihala šibka do zmerna burja.

V nedeljo bo pretežno jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Jutro bo mrzlo.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj