Na vsebino

Jutri bo sprva oblačno s krajevnimi padavinami, najvišje dnevne temperature bodo od 19 do 25°C

Zvečer lahko še nastane kakšna močnejša nevihta. Ponoči se bo dogajanje umirjalo, še se bodo pojavljale krajevne plohe, predvsem na Primorskem tudi kakšna nevihta. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 17, ob morju okoli 19 °C.

Jutri bo sprva oblačno s krajevnimi padavinami. Popoldne bo na vzhodu dež ponehal, delno se bo razjasnilo. Predvsem na zahodu bo še spremenljivo s krajevnimi plohami in nevihtami, ki bodo do večera ponehale. Na Primorskem bo prehodno zapihala šibka burja, ponekod drugod pa severovzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo v alpskih dolinah okoli 17, drugod od 19 do 25, na Primorskem do 27 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči se bo vremensko dogajanje umirjalo. Še se bodo pojavljale krajevne plohe in posamezne nevihte.

Jutri bo sprva pretežno oblačno s krajevnimi padavinami, ob Jadranu tudi nevihtami. Popoldne se bodo oblaki trgali.

Obeti

V torek in sredo bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, predvsem sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe in nevihte. V noči na četrtek se bo dež prehodno razširil nad vso Slovenijo. Tudi v četrtek bo še spremenljivo s krajevnimi plohami in nevihtami.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj