Na vsebino

Jutri bo zmerno do pretežno oblačno, najvišje dnevne temperature bodo od 11 do 15 °C

Ponoči bo na Primorskem in deloma Notranjskem zmerno do pretežno oblačno, drugod precej jasno. Zjutraj se bo na zahodu začelo jasniti, drugod se bo pooblačilo. V Prekmurju bo lahko padlo nekaj kapelj dežja, tam bo zapihal severni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 1 do 9 °C.

Jutri bo na Primorskem sončno, drugod po Sloveniji pa zmerno do pretežno oblačno. Popoldne se bo nekoliko pooblačilo na zahodu, drugod pa se bo počasi jasnilo. Čez dan bo zapihal jugovzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 11 do 15, na Primorskem do 19 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo v krajih severno in vzhodno od nas pretežno oblačno, zjutraj bo lahko prehodno kje rahlo deževalo. Ob Jadranu bo sončno.

Obeti

V torek se bo znova pooblačilo, nekaj jasnine bo sprva še na vzhodu. Predvsem ponekod na Primorskem in Notranjskem bo občasno že rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodnik.

V sredo bo oblačno s padavinami, lahko bo tudi zagrmelo. Ohladilo se bo, meja sneženja se bo spustila pod nadmorsko višino 500 m. Na Primorskem bo zapihala burja. V četrtek bo sončno.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj