Na vsebino

Jutri dopoldne bo od zahoda oblačnost naraščala in čez dan se bo povsod pooblačilo, zjutraj od -9 do -4, čez dan od -1 do 2 °C

Zvečer in ponoči se bo povsod zjasnilo. Zjutraj in dopoldne bo marsikje megleno. Mrzlo bo, saj bodo jutranje temperature v mraziščih in ponekod na severu okoli -12, drugod od -9 do -4, ob morju okoli -2 °C.

Jutri dopoldne bo od zahoda oblačnost naraščala in čez dan se bo povsod pooblačilo. V noči na torek bodo na zahodu občasne rahle padavine. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 2, na Primorskem okoli 7 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Zvečer in ponoči se bo povsod zjasnilo. Burja bo postopno slabela in do jutra povečini ponehala.

Jutri bo sprva precej jasno, čez dan bo oblačnost naraščala v vseh sosednjih pokrajinah. Na zahodu bodo zvečer občasne rahle padavine.

Obeti

V torek bo oblačno, dopoldne bodo občasne padavine predvsem v zahodni polovici Slovenije, ki se bodo čez dan razširile proti vzhodu. Po nižinah bo sprva deževalo, v noči na sredo pa se bo meja sneženja v notranjosti spustila do nižin.

V sredo bo oblačno. V notranjosti bodo še rahle padavine, ki bodo postopno slabele in od zahoda ponehale. Povečini bo snežilo do nižin. Na Primorskem bo zapihala burja.

V četrtek bo sončno z meglenim jutrom.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj