Na vsebino

Jutri dopoldne se bo počasi jasnilo, možna bo še kakšna ploha, čez dan bo povečini sončno

Zvečer bodo predvsem v vzhodni polovici države ter deloma v osrednji Sloveniji še možne nevihte. Ponoči in zjutraj bo po nižinah nekaj nizke oblačnosti, krajevno bodo še možne posamezne plohe.

Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 17 °C.

Jutri dopoldne se bo počasi jasnilo, možna bo še kakšna ploha. Čez dan bo povečini sončno, popoldne in zvečer bo možna še kakšna nevihta. Najvišje dnevne temperature bodo od 25 do 31 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Zvečer in ponoči bodo v severovzhodni Hrvaški še možne plohe in nevihte, drugod se bo ozračje umirilo.

Jutri bo dokaj sončno, največ sonca bo ob severnem Jadranu. Popoldne bo predvsem v Alpah nastala kakšna ploha ali nevihta.

Obeti

V ponedeljek bo deloma sončno z občasno povečano oblačnostjo, možna bo kakšna ploha, popoldne tudi nevihta. V torek bo sončno, pihal bo jugozahodni veter. V sredo kaže na dokaj sončno vreme, predvsem v zahodni Sloveniji bo povečana verjetnost za plohe in nevihte.

Opozorilo

Danes zvečer in v prvi polovici noči na nedeljo so v vzhodni polovici Slovenije še možne krajevno močnejše nevihte z nalivi in sunki vetra.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj