Na vsebino

Jutri dopoldne se bo prehodno delno zjasnilo, nato se bo oblačnost povečala, najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 25 °C

Ponoči se bo zmerno pooblačilo, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Jutranje temperature bodo od 9 do 15 °C.

Jutri dopoldne se bo prehodno delno zjasnilo, nato se bo oblačnost povečala. Sredi dneva se bodo začele pojavljati krajevne padavine, deloma plohe in posamezne nevihte, ki se bodo popoldne in zvečer razširile na večji del Slovenije in nadaljevale v noč. Zvečer bo za krajši čas zapihal severovzhodnik, na Primorskem pozno zvečer burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 25 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo spremenljivo oblačno. Sredi dneva se bodo v krajih severno od nas začele pojavljati padavine, deloma plohe, ki se bodo zvečer širile nad večino sosednjih pokrajin. Ob severnem Jadranu bo večinoma suho.

Obeti

V četrtek bo na Primorskem delno jasno, pihala bo šibka do zmerna burja. Drugod bo sprva oblačno, dež bo do jutra večinoma ponehal. Popoldne se bodo oblaki trgali. Pihal bo severovzhodni veter. V petek bo v zahodni Sloveniji in v gorah pretežno jasno, drugod bo precej nizke oblačnosti. V soboto bo sončno z jutranjo meglo po nekaterih nižinah.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj