Na vsebino

Jutri od zahoda postopne razjasnitve

Ponoči bo na zahodu deloma jasno. Drugod bo pretežno oblačno, občasno bo še rahlo snežilo. Še bo pihal severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -1, ob morju in na Vipavskem okoli 3 °C.

Jutri dopoldne bo rahlo sneženje povsod ponehalo. Čez dan se bo od zahoda jasnilo. Veter bo oslabel. Najvišje dnevne temperature bodo od -2 do 2, na Primorskem do 7 °C.

V nedeljo bo dopoldne pretežno jasno, jutro bo mrzlo in ponekod po nižinah megleno. Popoldne se bo od zahoda oblačnost postopno povečala. V noči na ponedeljek in v ponedeljek dopoldne bo prehodno rahlo snežilo, v nižjih legah Primorske pa večinoma rahlo deževalo. Spet bo zapihala burja. V torek bo na vzhodu pretežno oblačno, drugod pa delno jasno.

Nad zahodnim Sredozemljem je območje nizkega zračnega tlaka, z višinskim jugozahodnikom se topla fronta pomika nad severno Italijo in severni Jadran. V nižjih zračnih plasteh k nam od vzhoda doteka hladen in vlažen zrak.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj