Na vsebino

Jutri se bo delno razjasnilo, po nižinah bo precej megle ali nizke oblačnosti

Ponoči bo zmerno do pretežno oblačno, ponekod po nižinah bo megla. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 2, na Goriškem in ob morju od 4 do 8 °C.

Jutri bo na zahodu pretežno oblačno. Drugod se bo delno razjasnilo, po nižinah pa bo precej megle ali nizke oblačnosti. Najvišje temperature bodo od 5 do 11, v krajih z dolgotrajno meglo malo nad 0 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo zmerno do pretežno oblačno, ponekod po nižinah megleno. Občasne manjše krajevne padavine južno in vzhodno od nas bodo ponehale.

Jutri se bo predvsem v krajih severno in vzhodno od nas delno razjasnilo, po nižinah pa se bo kar dolgo zadrževala megla ali nizka oblačnost. Ob Jadranu ter v sosednjih krajih Italije bo zmerno do pretežno oblačno.

Obeti

V torek bo pihal jugozahodni veter. Sprva bo deževalo v zahodni, južni in deloma osrednji Sloveniji, zvečer bo nekaj dežja tudi v vzhodnih krajih. V sredo bo suho vreme, jasnilo se bo. V četrtek bo delno jasno z nekaj megle po nižinah.

Vir: ARSO
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj