Na vsebino

Jutri se bo povsod postopno pooblačilo, zjutraj od 2 do 8, čez dan od 9 do 14 °C

Ponoči bo na Primorskem, Notranjskem in ponekod v osrednji Sloveniji oblačno, drugod še delno jasno, ponekod po kotlinah bo nastala megla. Najnižje jutranje temperature bodo 2 do 8, na severu do -3 °C.

Jutri se bo povsod postopno pooblačilo, najpozneje na severovzhodu države. Ponekod v zahodnih krajih bo že zjutraj rahlo deževalo, proti večeru pa se bo dež okrepil in v noči na ponedeljek zajel večji del Slovenije. Krepil se bo jugozahodni veter, ob morju zvečer jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 14, na severozahodu okoli 6 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo predvsem v krajih južno in jugozahodno od nas pretežno oblačno, občasno bo predvsem v Kvarnerju rahlo deževalo. Drugod bo delno jasno.

Jutri bo v krajih vzhodno od nas še deloma jasno, drugod se bo postopno pooblačilo. Sprva bo občasno rahlo deževalo predvsem ponekod v krajih zahodno in južno od nas, zvečer in v noči na ponedeljek pa bodo padavine postopno zajele vse sosednje pokrajine. Krepil se bo jugozahodni veter, ob severnem Jadranu jugo.

Obeti

V ponedeljek bo pretežno oblačno, padavine bodo dopoldne postopno ponehale, meja sneženja se bo spustila do okoli 1200 m nadmorske višine, v alpskih dolinah lahko tudi nižje. Popoldne se bo prehodno delno zjasnilo.

V torek bo večinoma oblačno, na zahodu bo občasno rosilo ali rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodnik.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj