Na vsebino

Jutri se bo zadrževala nizka oblačnost, ponekod tudi megla, najvišje dnevne temperature od 1 do 7 °C

Ponoči bo v vzhodnih krajih pretežno oblačno. Drugod bo delno jasno, po nekaterih nižinah bo nastala megla. Na Krasu in v Vipavski dolini bo pihala šibka burja, ki bo zjutraj ponehala. Najnižje jutranje temperature bodo od -5 do 0, ob morju ter v krajih z burjo na Primorskem okoli 3 °C.

Jutri bo na zahodu dokaj sončno. Drugod se bo marsikje zadrževala nizka oblačnost, dopoldne pa ponekod tudi megla. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 7, na Primorskem do 12 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo v notranjosti Hrvaške, v sosednjih krajih Madžarske ter na avstrijskem Štajerskem večino dneva pretežno oblačno, ob Jadranu pa večinoma sončno.

Obeti

V soboto bo oblačno. Dopoldne se bodo na zahodu začele pojavljati manjše padavine, ki se bodo čez dan postopno razširile nad večji del Slovenije in se na zahodu nekoliko okrepile. Po nižinah bo sprva deloma deževalo deloma snežilo, popoldne ali zvečer pa večinoma snežilo. Na Primorskem bo popoldne zapihala zmerna burja. V nedeljo bo sprva oblačno, ponekod na vzhodu bo lahko še občasno rahlo snežilo. Čez dan se bo od zahoda začelo jasniti. Na Primorskem bo pihala šibka burja. V torek bo suho vreme.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj