Na vsebino

Jutri se bo zjutraj in dopoldne ponekod delno razjasnilo, popoldne pa se bo od zahoda spet pooblačilo in v zahodnih krajih bo začelo deževati

Zvečer bo še oblačno in deževno, ponoči pa bo dež oslabel in postopno ponehal. Ponekod bo pihal južni do jugozahodni veter. Jutranje temperature bodo v alpskih dolinah okoli 0, drugod od 4 do 8, ob morju okoli 10 °C.

Jutri se bo zjutraj in dopoldne ponekod delno razjasnilo, popoldne pa se bo od zahoda spet pooblačilo in v zahodnih krajih bo začelo deževati. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju se bo zvečer krepil jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 10 do 15, v alpskih dolinah okoli 5 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo dež postopno oslabel in ponehal. Pihal bo jugozahodnik, ob severnem Jadranu jugo.

Jutri se bo v krajih vzhodno od nas delno zjasnilo, drugod bo oblačno. Popoldne bo na severu Italije spet pričelo deževati. Pihal bo jugozahodni veter, ob severnem Jadranu se bo zvečer okrepil jugo.

Obeti

V torek bo pretežno oblačno z občasnim dežjem. V sredo bo spremenljivo oblačno in povečini suho vreme. Na Primorskem bo zapihala šibka burja. Tudi v četrtek bo suho vreme.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj