Na vsebino

Jutri sončno, najnižje jutranje od 9 do 14, najvišje dnevne od 17 do 25 °C

Ponoči bo v zahodni polovici pretežno oblačno, občasno bodo padavine, ki se bodo v Zgornjem Posočju okrepile, možni bodo nalivi. Na vzhodu bo pihal jugozahodni veter, ob morju jugo. V vzhodni polovici Slovenije bo jasno. Najnižje temperature bodo od 9 do 14, na Primorskem okoli 17 °C.

Jutri bo v osrednji in vzhodni Sloveniji povečini sončno. V zahodni polovici bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, ki jih bo največ v Posočju. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 25 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri bo sosednjih pokrajinah Italije, ob severnem Jadranu ter v Gorskem Kotarju pretežno oblačno, predvsem v hribovitih krajih bo občasno deževalo. Drugod bo pretežno jasno vreme. Pihal bo jugozahodnik, ob severnem Jadranu jugo.

Obeti

V torek bo na vzhodu še suho in delno jasno. Drugod bo spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bo deževalo, več dežja bo v zahodni Sloveniji. Vmes bodo tudi posamezne nevihte. Še bo vetrovno in razmeroma toplo. V sredo in četrtek bo deževno in hladneje, v sredo bodo ponekod bodo še nevihte.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

     
37
46
57
69
78
83
91
23
30
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj