Na vsebino

Jutri spremenljivo do pretežno oblačno, krajevne plohe in posamezne nevihte

Ponoči se bo oblačnost povečala, pojavljale se bodo krajevne padavine, deloma plohe, lahko tudi zagrmi. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 17 °C.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, še se bodo pojavljale krajevne plohe in posamezne nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 22, na Primorskem do 24 °C.

V torek bo spremenljivo, na vzhodu pretežno oblačno. Tam bo občasno rahlo deževalo, drugod se bodo predvsem popoldne pojavljale posamezne plohe ali nevihte. V sredo bo več sončnega vremena. Zjutraj bo po nižinah megla, popoldne pa bodo predvsem krajevne plohe. Tudi v četrtek bo dopoldne sončno z nekaj jutranje megle po nižinah, popoldne pa spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in posameznimi nevihtami.

Nad severnim Sredozemljem je plitvo območje nizkega zračnega tlaka, vremenska fronta se zadržuje nad severno Italijo in se čez Alpe nadaljuje nad srednjo Evropo proti severovzhodu. Od juga priteka nad naše kraje precej vlažen zrak.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj