Na vsebino

Jutri spremenljivo do pretežno oblačno, najvišje dnevne temperature od 16 do 24 °C

Ponoči se bo dež na zahodu okrepil, nastajale bodo tudi nevihte. Do jutra se bodo padavine razširile nad večji del države. Na Notranjskem in Primorskem bo pihal okrepljen južni veter. Jutranje temperature bodo od 11 do 16, ob morju okoli 19 °C.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, še se bodo pojavljale plohe in nevihte, ki bodo pogostejše na zahodu. Pihal bo okrepljen južni do jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 24 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo v krajih vzhodno od nas deloma jasno. Drugod bo spremenljivo do pretežno oblačno s plohami in nevihtami.

Jutri bo dež od zahoda zajel vse sosednje pokrajine, vmes se bodo pojavljale tudi nevihte z močnejšimi nalivi. Pihal bo veter južnih smeri, ob Jadranu zmeren do močan jugo.

Obeti

V noči na soboto bo oblačno in deževno, meja sneženja se bo spustila do okoli 1500 m. Zapihal bo severni veter, na Primorskem burja.

V soboto bo dež postopoma ponehal, oblačnost se bo popoldne trgala. Burja bo postopno ponehala.

V nedeljo bo sprva delno jasno s hladnim in meglenim jutrom. Čez dan se bo znova pooblačilo, popoldne bo ponekod spet deževalo. V ponedeljek bo deloma sončno, na zahodu pa bo dopoldne še deževalo.

Opozorila

V noči na petek in v petek se bodo predvsem v zahodni in južni Sloveniji pojavljale nevihte s krajevno močnejšimi nalivi.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj