Na vsebino

Jutri v Črnomlju vrata odpira prenovljen Merkurjev trgovski center

Jutri se v Črnomlju odpira nova trgovina MERKUR, ki se nahaja na nekdanji lokaciji trgovine TGH. Trgovski center bo s prenovljeno in obogateno ponudbo z domskim, tehničnim, gradbenim, kmetijskim in vrtnim blagom in tako predstavljal pomembno lokacijo za male in velike mojstre.

Otvoritev bo spremljala zabava

Na otvoritvenem dnevu bo črnomaljskem MERKURju pestro in zabavno. Že zjutraj bodo zapeli in zaplesali otroci Vrtca Otona Zupančiča, nato pa bo družabno dogajanje spremljala živa narodnozabavna glasba ansambla »The Šuljeks« vse do 17. ure z vmesnimi kratkimi premori. Med premori bomo za glasbo poskrbeli kar na Radiu 1 Odeon. Za tiste, ki radi sodelujejo v nagradnih igrah, se bo med 10.30 in 16.00 vrtelo tudi Merkurjevo kolo sreče s priročnimi nagradami. Ob 15.30 in 16.30 uri bo poskrbljeno tudi za najmlajše z animacijo animatorke Chante Brown, tako da zabave ne bo manjkalo. Dobrodošli in vabljeni!

Prvih 600 kupcev na gratis malico

V MERKURju za kupce pripravljajo tudi otvoritveni letak s posebno ponudbo in dvema kuponoma za popust na izbrane izdelke, pri čemer bodo kuponi od 8. 4. - 11. 4. prinašali 15% popust, tisti med 12. 4. - 30. 4. pa 10%. Za otvoritveni dan so napovedali tudi presenečenja za kupce – sadike zelišč in kupone za gratis pogostitev s hrano v restavraciji Samarin, ki jih prejme kar 600 prvih kupcev ob opravljenem nakupu na blagajni MERKURja.

Kaj bo novega?

Velika novost trgovine v Črnomlju bosta oddelka z avdio in video izdelki, ki se bodo razprostirali na kar 50 m2 ter svetili na 100 m2. V MERKURju so okrepili ponudbo na sezonskem oddelku z žari, bazeni in opremo za kampiranje, ki se bo raztezala na 275 m2. Bogatejši in posodobljen bo oddelek bele tehnike in gospodinjskih aparatov na 207 m2. Na oddelku za les in orodje pa bo kupcem na voljo razširjena ponudba izdelkov priznanih blagovnih znamk. V ponudbi pa ostajajo tudi izdelki iz oddelkov fitofarmacije in mešalnice barv. Zagotovo bo vsak kupec našel nekaj za svoj dom.

Pomagajo tudi skupnosti

V lokalno skupnost pa MERKUR z otvoritvijo prenovljene trgovine vstopa dobrodelno, saj bodo na otvoritvi ravnateljici črnomaljskega vrtca predali donacijo v višini 2.000 evrov, s katero želijo pomagati vrtcu pri financiranju nakupa zunanjega igrala za otroke.

Plačana objava
Vir: PR Merkur

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj