Na vsebino

Jutri zaprtje parkirišča pri črnomaljskem gradu in dela Ulice na utrdbah

Občina Črnomelj bo v okviru projekta Management mestnih središč – MMS in Evropskega tedna mobilnosti jutri (19.9.2022) v mestnem jedru Črnomlja izvedla prireditev »IGRAJ SE V MESTU – DAN BREZ AVTOMOBILA«. Omenjena prireditev se bo odvijala v času med 6. in 21. uro.

V tem času bomo, zaradi varnosti udeležencev prireditve, za promet z motornimi vozili zaprli parkirišče pri črnomaljskem gradu in del Ulice na utrdbah in sicer od križišča z Ulico Staneta Rozmana (pri bivši Zavarovalnici Sava) do hišne številke 16.

Sama Ulica na utrdbah od velba do hišne št. 16 bo zaprta od 15.30 do 20.00. Pred tem bodo stanovalci oz. lastniki nepremičnin v ulici Na utrdbah lahko izvajali odhode in prihode do svojih domov oz. nepremičnin z motornimi vozili iz smeri ulice Lojzeta Fabjana po principu dvosmernega prometa.

V primeru potrebe parkiranja vozil vas naprošamo, da jih parkirate na drugih javnih parkiriščih v mestnem jedru ali parkirišču na Majerju.

Za vsa interventna vozila na nujni vožnji bo po potrebi omogočena vožnja skozi območje zapore ceste.

Se vidimo na Igraj se v mestu - dan brez avtomobila 2022

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj