Na vsebino

Jutri zjutraj in dopoldne bo pri nas sprva pretežno oblačno

Zvečer se bodo plohe in nevihte nehale pojavljati in sprva bo delno jasno. Ponoči se bo predvsem v osrednjih in ponekod v južnih in jugovzhodnih krajih pooblačilo, drugod bo ostalo delno jasno. Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 14, ob morju okoli 15 °C.

Jutri zjutraj in dopoldne bo delno jasno, v osrednjih, južnih in deloma v jugovzhodnih krajih pa sprva pretežno oblačno. Čez dan se bo razjasnilo, popoldne pa bo nastajala kopasta oblačnost ter krajevne plohe in nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 21 do 27 °C.

V nedeljo bo sprva delno jasno, ponekod po nižinah bo zjutraj megla ali nizka oblačnost. Sredi dneva in popoldne bo spremenljivo oblačno, nastale bodo krajevne plohe in nevihte.

V ponedeljek bo povečini oblačno z občasnim dežjem, ki bo popoldne od zahoda počasi ponehal. Nekoliko hladneje bo. V torek bo spremenljivo oblačno, predvsem sredi dneva in popoldne bodo nastajale krajevne plohe.

Nad srednjo Evropo in Alpami je območje enakomernega zračnega tlaka. Oslabljena vremenska fronta je nad Alpami in vpliva tudi na vreme pri nas. Ob šibkih vetrovih se nad našimi kraji zadržuje razmeroma vlažen zrak.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj