Na vsebino

Jutri zjutraj in dopoldne bo še oblačno in deževno, sredi dneva bo dež od zahoda ponehal, čez dan bo od 12 do 17 °C

Ponoči se bo dež na zahodu okrepil in postopno zajel vso Slovenijo. Pojavljale se bodo tudi nevihte in močnejši nalivi. Jutranje temperature bodo od 10 do 16, na Primorskem okoli 18 °C.

Jutri zjutraj in dopoldne bo še oblačno in deževno. Pihal bo okrepljen jugozahodni veter. Sredi dneva bo dež od zahoda ponehal. Popoldne se bo delno razjasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 17, na Goriškem in ob morju do 20 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Zvečer se bo pooblačilo. V krajih zahodno od nas se bodo začele pojavljati padavine, ki se bodo v noči na petek krepile in širile proti vzhodu.

Jutri bo sprva oblačno in deževno, čez dan pa bodo padavine od zahoda slabele in tudi ponehale. Prehodno se bo delno razjasnilo.

Obeti

V soboto, nedeljo in ponedeljek bo spremenljivo oblačno, predvsem na zahodu bodo nastajale krajevne plohe. Pihal bo jugozahodni veter.

Opozorila

V noči na petek in v petek dopoldne bodo Slovenijo zajele obilne padavine s krajevno močnimi nalivi. Zapihal bo močan jugozahodni veter. Morje bo v petek v dopoldanskem času ob visoki plimi poplavljalo okoli 50 cm.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj