Na vsebino

Jutri zmerno do pretežno oblačno, najvišje dnevne temperature od 6 do 13 °C

Ponoči bodo še padavine. Meja sneženja se bo spustila do okoli 700 m, ob močnejših padavinah lahko sneži tudi nižje. Pihal bo severni veter, na Primorskem zmerna do močna burja. Do jutra bodo padavine oslabele in večinoma ponehale. Jutranje temperature bodo od 2 do 7, v alpskih dolinah okoli 0, na Primorskem okoli 10 °C.

Jutri se bo na zahodu postopoma jasnilo, na vzhodu pa bo ostalo zmerno do pretežno oblačno. Ponekod bo še pihal šibak severnik, na Primorskem šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 13, na Primorskem do 17 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bodo še padavine, na območju Alp bo snežilo do višje ležečih dolin. Do jutra bodo padavine oslabele in večinoma ponehale Ob severnem Jadranu bo pihala zmerna do močna burja.

Jutri se bo v krajih zahodno od nas delno zjasnilo, drugod bo še bolj oblačno. Ob Jadranu bo še pihala burja.

Obeti

V torek bo pretežno jasno, nekaj več oblačnosti bo na vzhodu. Zjutraj bo ponekod slana, po kotlinah osrednje Slovenije bo megla. V sredo bo na vzhodu še deloma sončno, drugje pa se bo oblačnost povečala, na zahodu bodo manjše padavine. V četrtek bo oblačno z dežjem.

Opozorila

V predelih nad okoli 800 m bo v noči na ponedeljek nevarnost snegoloma, na Primorskem pa bo pihala burja z najmočnejšimi sunki med 100 in 120 km/h.

Vir: ARSO

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj