Na vsebino

Kaj pravi vremenska napoved za četrtek in petek?

Ponoči bo oblačno. Občasno se bodo pojavljale padavine. Meja sneženja se bo spet nekoliko znižala. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 2, na Goriškem in ob morju od 4 do 8 °C.

Jutri bo oblačno, občasno bodo še padavine. Po nižinah v notranjosti bo večinoma snežilo, tudi na jugu bo dež prehajal v sneg. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem od 5 do 9 °C.

V petek bo na Primorskem sprva delno jasno, čez dan se bo pooblačilo. Pihala bo šibka burja, ki se bo proti večeru krepila. Drugod bo pretežno oblačno, ponekod bo občasno naletaval sneg.

V noči na soboto bodo na zahodu prehodno manjše padavine. V soboto čez dan se bo delno zjasnilo. Na Primorskem bo pihala zmerna burja. V nedeljo bo delno jasno. Jutro bo mrzlo in ponekod po nižinah megleno. Burja bo oslabela.

Nad severnim Sredozemljem se poglablja nov ciklon, tam se zadržuje tudi vremenska fronta, ki bo ponoči prešla naše kraje. Za njo bo od vzhoda k nam začel v nižjih zračnih plasteh dotekati hladnejši zrak.

Vir: ARSO

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj