Na vsebino

Kaja Rušnov in Viviana Kukar v četrtfinalu

Včeraj je potekala prva studijska oddaja Nova zvezda Slovenije na televiziji Planet TV, ki je v četrtfinale poslala štiri finaliste, med njimi kar dve Belokranjki.

"Že vzdušje je neverjetno, da o kandidatih ne govorimo," so se strinjali žiranti oddaje Nova zvezda Slovenije, ki je včeraj zažarela na največjem odru slovenskih televizij. Med osmimi nastopajočimi sta najmanj točk dobila Blaž in Luka. Predvsem zadnji je veliko obetal, a ga je glas pustil na cedilu. Da je konkurenca močna, se je pokazalo že s tem, ko je bilo kar pet tekmovalcev po prvem glasovanju izenačenih, nato pa je vsak od žirantov podelil eno zvezdico in s tem eno točko svojemu najljubšemu kandidatu tistega večera.

"Odločala sem se med tremi, a na koncu je prevladovalo to, koga si želim poslušati na dolgi rok," je povedala Nuška, ki je zvezdico podelila Urbanu. Gorana Lisico - Foxa je najbolj prepričala Tatjana. "Kombinacija petja, nastopa in videza je bila usodna," pa je svojo zvezdico Viviani pokomentiral Uroš Smolej. Največ točk ta večer je dobila Kaja, ki je osvojila tako Natalijo Verboten kot Tomaža Miheliča.

Poglejte si nastope vseh včerajšnjih tekmovalcev ter seveda nastopa Kaje in Viviane TUKAJ.

Vir: Planet TV
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj