Na vsebino

Kam ste vabljeni jutri?

Izvir Krnica, KP Lahinja
Izvir Krnica, KP Lahinja

Zaradi postopnega umirjanja epidemije bodo počasi in postopoma oživele tudi takšne in drugačne prireditve, seveda ob upoštevanju priporočil NIJZ.

Dogodki so vpisani v koledarju naše spletne strani, pa vendarle, ker smo malce "zarjaveli" kar se dogodkov tiče, vas vseeno želimo opomniti na jutrišnje priložnosti:

Planinsko društvo Črnomelj ob 6. uri vabi na Golico, kjer boste lahko uživali med cvetočimi narcisami. Strošek izleta bo za vse ugoden, saj bo del stroškov pokrilo društvo. Več informacij TUKAJ.

Člani Združenja borcev za vrednote NOB Semič vabijo na Majski pohod po Krožni pešpoti partizanskih bolnic v občini Semič, ob 8.30 v Komarni vasi ali ob 9.00 na Resi. Več informacij najdete na povezavi TUKAJ.

Krajinski park Lahinja vabi na dneva odprtih vrat. Današnji program se je že zaključil, jutrišnjega, ki se prične ob 9. uri, najdete TUKAJ.

KUD LATERNA prireja Večer afriške književnosti z naslovom Afrika piše in širi obzorja v večnamenskem prostoru Knjižnice Črnomelj. Več TUKAJ.

Vabljeni pa tudi v Kino Črnomelj na ogled filma, ki prikazuje tri dni v življenju poljske fitnes trenerke in spletne vplivnice. Več na povezavi TUKAJ.

Največji vinski festival v Sloveniji bo letošnje, 39. leto, potekal nekoliko drugače. V vikendu trajanja festivala, tj. od petka, 21. maja, do nedelje, 23. maja 2021, vas bomo skozi festival popeljali na virtualen način. Več TUKAJ.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj