Na vsebino

Kar nekaj intervencij zaradi neurja

Ponoči je Slovenijo prešlo še nekaj neviht, ki so težave povzročile tudi na območju Bele krajine. Tako je ob 22.24 močan veter v Ručetni vasi razkril streho bivalne barake. Gasilci PGD Petrova vas so s PVC folijo prekrili streho.

Slabe pol ure pozneje je v naselju Boginja vas meteorna voda zalila kletne prostore stanovanjske hiše. Gasilci PGD Podzemelj so iz prostorov izčrpali okoli 250 litrov vode.

Skoraj istočasno je v naselju Radovica meteorna voda zalila kletne prostore stanovanjske hiše. Gasilci PGD Radovica so iz prostorov izčrpali vodo.

Ob 23.17 so na cesti Podzemelj - Grm pri Podzemlju podrta drevesa popolnoma zaprla cesto. Dežurni delavec cestnega podjetja in gasilci PGD Metlika so štiri drevesa razžagal in odstranil ter očistili cestišče.

Madtem je zaradi podrtega drevesa, pri izogibanju, osebno vozilo zapeljalo s ceste na njivo. Gasilci PGD Metlika so vozilo izvlekli na cestišče.

Prometna nesreča pri Bereči vasi

Na cesti Novo mesto-Metlika pri naselju Bereča vas sta ob 22.10 trčili osebni vozili. Gasilci PGD Črnomelj so zavarovali kraj nesreče. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Metlika so na kraju oskrbeli poškodovani osebi in ju odpeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj