Na vsebino

Kill Kenny v MKK-ju

V MKK-ju so v soboto, 30. aprila gostili že vsem dobro poznano rock’n’roll fuzijo lirike Kill Kenny, ki so postregli s kvalitetno avtorsko glasbo. Njihovi pristni ter iskreni koncerti in energija, ki jo izžarevajo iz odra so jih peljali od malih klubskih koncertov do velikih kot so srbski festival Exit, dunajski Waves Vienna, Schengenfest, Rock Otočec, Pivo in cvetje, etc.

Kill Kenny so svojo pot začeli leta 2009, v valu novih smernic in pristopov v slovenskem underground prostoru, ko so presenetili z udarnim “Outta Control”, konec leta 2011 pa so izdali svoj prvi album “Josh”, mešanico alter, indie in rocka, ki rada zaplava tudi v blues vode, zveni zdaj nežno in zdaj surovo in je vedno izjemno spevna in poslušljiva. Zagotovo poznate njihovo izvedbo komada “Rožice”, ki jo lahko slišite v slovenskem filmu Kruha in iger.

Po dolgih letih prepevanja v angleščini so letos izdali in posneli videospot za single Lokomotiva, s katerim ciljajo na večjo prepoznavnost med domačo publiko in počasi pripravljajo izid drugega albuma, ki ga lahko pričakujemo v začetku poletja 2016.

Vir: MKK Bele krajine

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj