Na vsebino

Kje ti je kultura? (2)

Javni zavod za turizem, kulturo, šport in mladino Metlika je v času svetovne pandemije dal pobudo in organiziral nastope kulturnikov na različnih lokacijah po Beli krajini z namenom, da bi opozorili na pomembnost osebne prisotnosti občinstva kot kulturnega sogovornika, hkrati pa tudi z namenom, da izkažemo potencial Bele krajine kot kulturne turistične destinacije. Dolgoročni načrt projekta temelji na ideji, da je mogoče slovensko kulturo razvijati tudi skozi decentralizacijo kulturnega delovanja in torej še večjo pretočnostjo kulturnih dogodkov tudi po manjših krajih Slovenije.

Prejšnjo nedeljo smo objavili prvi del projekta z domačinkami, z Vokalno skupino Lan Metlika, ki se je odzvala povabilu sodelovanja na projektu Kje ti je kultura?

V projektu pa sodeluje tudi odlična Kim Komljanec. Igralka, dramatičarka, dramaturginja, gledališka režiserka, lektorica in še bi lahko naštevali.

Za projekt Kje ti je kultura je napisala in odigrala vlogo Nataše, tipične Slovenke? O čem govori in razmišlja ob izviru Obrha v Metliki, pa v videu TUKAJ.

Vir: Zavod Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj