Na vsebino

Krepko pijan nadlegoval zdravstveno osebje

Policiste so včeraj okoli 18.30 ure poklicali na pomoč iz bolnišnice v Novem mestu, kjer naj bi moški kršil javni red in mir. Novomeški policisti so ugotovili, da se je 53-letni kršitelj, ki je bil pod vplivom alkohola (4,6 g/kg), nedostojno vedel in žalil zaposlene na urgentnem centru, ki so mu nudili pomoč. Vzpostavili so javni red in mir ter moškemu zaradi kršitev izdali plačilni nalog.

Nezakonito čez državno mejo

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje 28. in 29. decembra na območju Želebeja in Rakovca pri Metliki izsledili ter prijeli sedem državljanov Afganistana. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni, sporočajo s Policijske uprave Novo mesto.

Gorele saje

Iz regijskega centra za obveščanje pa poročajo, da so sinoči ob 19.47 v naselju Otok pri Metliki, gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Metlika so pogasili goreče saje, očistili dimnik in s termovizijsko kamero pregledali okolico dimnika.

Vir: PU Novo mesto, ReCo

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj